page_top_back

Ako odstrániť bežné poruchy rotačného baliaceho stroja?

Rotačný baliaci strojsú jedným z nevyhnutných zariadení na balenie mnohých produktov. Ako teda vyriešiť problém, keď sa vyskytne problém s rotačným baliacim strojom? Zhrnieme päť hlavných metód riešenia problémov pre rotačný baliaci stroj takto:

1. Zlé tesnenie formy

Tento problém sa často vyskytuje. Najprv ho musíme nájsť z jednoduchého miesta, aby sme zistili, či teplota dosiahla teplotu tesnenia baliacej fólie. Ak dosiahol, musíme skontrolovať, či ho dosiahol tlak formy. Ak nie je problém, je to preto, že zuby formy nie sú v zábere alebo preto, že tlak na ľavej a pravej strane je rozdielny.

2. Fotoelektrický problém

Riešenie: Skontrolujte, či fotoelektrina sníma značku na filme, keď sa film pohybuje, skontrolujte, či sa na svetelnom oku nenachádza prach, skontrolujte, či je citlivosť svetelného oka správne nastavená a či sa na oku nenachádza pestrá farba. film, ktorý ovplyvňuje rozpoznávanie svetelného oka. Ak existuje, musíte nájsť bod bez pestrej farby. Ak ju nenájdete, baliacu fóliu môžete vyhodiť na smetisko.

3. Teplota nemôže stúpať

Tento problém je veľmi ľahké posúdiť. Najprv musíte skontrolovať, či nie je poškodená poistka a potom skontrolovať, či nie je poškodený elektrický spotrebič. Môžete to zistiť testovaním pomocou multimetra.

4. Teplota sa nedá ovládať

Tento problém má v zásade dva faktory. Jedna je, že je poškodený regulátor teploty a druhá je, že je poškodené relé. Najskôr otestujte relé, pretože tento problém je viac poškodený.

Prostredníctvom vyššie uvedeného objasnenia o rotačnom baliacom stroji by mal každý vedieť, ako sa vysporiadať s bežnými poruchami rotačného baliaceho stroja!

 

给袋机系统多套


Čas odoslania: 24. augusta 2024